"Wij leren en ontwikkelen samen!"

Welkom op onze website


“Wij leren en ontwikkelen samen!”

 

Dat is het uitgangspunt van de Juliana van Stolbergschool. Het betekent dat onderwijs niet een kwestie is van alleen maar leerkrachten en kinderen. Ouders, verzorgers en de leefomgeving van kinderen zijn minstens net zo belangrijk. Daarom vinden we het belangrijk om een goede samenwerking tussen al die partijen rondom kinderen tot stand te brengen en in stand te houden. Het levert kwalitatief goed onderwijs op en dat is waar onze school voor staat. Vandaar onze missie:
"Wij leren en ontwikkelen samen!"


 

Laatste nieuws

slider latest news placeholder

Wie is er jarig?

 • Ilyza uit groep3-a is jarig op 24 maart
 • Maylea uit groep3-b is jarig op 24 maart
 • Puck uit groep1-2 b is jarig op 27 maart
 • Jordan uit groep1-2 a is jarig op 29 maart
 • Aro uit groep4 is jarig op 6 april

Kalender

  Fotoboek onderbouw

  slider latest news placeholder

  Fotoboek bovenbouw

  slider latest news placeholder

  Peuterspeelzaal

  Onze school werkt samen met peuterspeelzaal "De Ontdekking". De Ontdekking is dagelijks geopend voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De Ontdekking is een peuterspeelzaal van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer. 

  De pedagogisch medewerkers helpen peuters in hun ontwikkeling. Met elkaar maken we veel plezier. We bieden gevarieerde activiteiten vanuit steeds een nieuw thema, waarin taal een belangrijke rol speelt. Zo prikkelen we de nieuwsgierigheid en fantasie van de peuter. En we stimuleren om nieuwe ontdekkingen te doen. De ontwikkeling, belevingswereld en interesses van kinderen staan hierbij centraal. Alle ontwikkelingsgebieden komen aan bod. 
   
  Afbeeldingsresultaat voor logo SKH hoofddorp


  VANDAAG LEREN VOOR MORGEN!